ALNUG Takimi

Më 15 shkurt 2012 u mbajt një takim i ALNUG – Albanian .Net User Group, ku u diskutuan disa tema.

Nga ALNUG takimi

ALNUG Takimi

Ishte shumë kënaqësi të diskutosh për teknologjinë, idetë, grupet e përdoruesve e shumë gjëra të tjera me kolegë si:

Nga ALNUG takimi

ALNUG Takimi

Në takim u diskutuan këto tema dhe u vendos për këto çështje:
– Emri mbetet Albanian .Net User Group, ndërsa shkurtesa ALNUG.
– Do të mbahet një ngjarje para Majit (kur mbahet edhe Tech Update & Tech Days)
– Do të tentohet që të organizohen ngjarje dhe të mbahen kontakte me universitetet
– Pasi që të hapet uebsajti dhe blogu do tu mundësohet të gjithëve që të postojnë (natyrisht, në gjuhën shqipe)
– Do të mendohet dhe do të vendoset në të ardhmen e afërtë që të niset një projekt open source, i cili do të jetë prej komunitetit për komunitetin.
– U propozua që të shtohet prezenca në rrjetat sociale, si në Facebook me një page, në Twitter të përdoret hashtagu #alnug, në LinkedIn të bëhet një grup
– Do të tentohet të rritet numri i njerëzve (në këto takimet formale)
– Bashkëpunimi me grupet tjera lokale, sidomos me ato të Microsoft Teknologjive, si të Infrastrukturës dhe SQL Server (prej nga ishte edhe Dukagjini i cili ndau shumë eksperienca në organizimin e grupit), etj…

Së shpejti do të pasoj edhe një takim tjetër ku do të flitet për ngjarjen e cila pritet të organizohet shpejtë.

About betim

An experienced SOA and Mobile software architect with a decade experience in building small-to-medium and large systems for public and private sector.
This entry was posted in Albanian, ALNUG, General, Technology and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to ALNUG Takimi

  1. Fatos says:

    Ju lumtë për nismën.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s