Tag Archives: alnug

ALNUG & ALSSUG takimi i dytë

Sot në ambientet e Innovation Centre Kosovo dy grupet e përdoruesve të teknologjive të Microsoft, Abanian .Net User Group dhe Albanian SQL Server User Group organizuan takimin e dytë me radhë, të përbashkët.

Posted in Albanian, ALNUG, Event, General, Microsoft, Technology | Tagged , , , , , , , , | 2 Comments

ALNUG Takimi

Më 15 shkurt 2012 u mbajt një takim i ALNUG – Albanian .Net User Group, ku u diskutuan disa tema.

Posted in Albanian, ALNUG, General, Technology | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Comment