Tag Archives: internet

Identiteti online

Të jetosh në ditët e sotme dhe të mos kesh identitet është një diçka shumë interesante dhe misterioze, aq më pak kur mund të jesh njeri që ke një punë standarde, që ke bërë një shkollim të caktuar, që ke … Continue reading

Posted in Albanian, Opinion | Tagged , , , , | 3 Comments