Tag Archives: .net

SOA applications tech stack

There are a lot of times when I am asked to complete a stack of technologies for building a Service Oriented Applications. And of course, like for everything, also for this topic there are a lot of answers (and opinions). … Continue reading

Posted in Development, Programming, SOA, Technology | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Windows Phone 7 Resurse

Të fillosh programimin për Windows Phone 7 është fare e lehtë por të gjeshë shpejtë resurset e duhura merr kohë dhe kërkime të ndryshme. Mendova se do të ishte shumë e mirë që të publikoj disa lidhje për burimet e … Continue reading

Posted in Albanian, General, Programming, Technology | Tagged , , , , , | Leave a comment

What’s new in .Net Framework 4 and Visual Studio 2010

These recordings are from Microsoft Tech Update 2010 held in Prishtina, Republic of Kosova, and are on ‘What’s new in Microsoft .Net Framework 4 and Visual Studio 2010?’. *Lecture is in Albanian language. Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5

Posted in Albanian, Technology | Tagged , , , , , | Leave a comment