Tag Archives: prishtina

ALNUG & ALSSUG takimi i dytë

Sot në ambientet e Innovation Centre Kosovo dy grupet e përdoruesve të teknologjive të Microsoft, Abanian .Net User Group dhe Albanian SQL Server User Group organizuan takimin e dytë me radhë, të përbashkët.

Posted in Albanian, ALNUG, Event, General, Microsoft, Technology | Tagged , , , , , , , , | 2 Comments

ALNUG Takimi

Më 15 shkurt 2012 u mbajt një takim i ALNUG – Albanian .Net User Group, ku u diskutuan disa tema.

Posted in Albanian, ALNUG, General, Technology | Tagged , , , , , , , , , , | 1 Comment

My blog in 2011, some numbers and facts

2011 was first the year I decided to start blogging (and blogged :)). Generally it went good. In this post (first in 2012) I’d like to share some stats and thoughts on this. When I decided to make my opinions … Continue reading

Posted in General, Personal | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

ALSSUG – Ngjarja inauguruese

Sot (më datë 17 dhjetor 2011) në Prishtinë u mbajt ngjarja inauguruese e SQL PASS ku pata kënaqësinë të flas për përmirësimet në T-SQL në SQL Server 2012 – Denali RC0.

Posted in Albanian, Event, General, Technology | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Pse ligjëroj në konferenca?

A e keni pyetur veten ndonjëherë pse më duhet të marrë pjesë në konferencën / ngjarjen (ang: event) e radhës? Apo, thjeshtë me marrjen e një ftese (qoftë edhe joformale) përgjigjeni pozitivisht? Mirë… kohëve të fundit, jemi përballë me një … Continue reading

Posted in Albanian, General, Opinion, Publication | Tagged , , , | 3 Comments

BarCamp Prishtina #3

Dje, më 30 Nëntor 2011, pata kënaqësinë të jem njëri nga ligjëruesit në BarCamp Prishtina #3, sidomos kur në të njejtën ngjarje folën edhe Shpend Sadiku dhe Arianit Dobroshi.

Posted in Albanian, General, Technology | Tagged , , , , , , , | 3 Comments