Tag Archives: programming

SOA applications tech stack

There are a lot of times when I am asked to complete a stack of technologies for building a Service Oriented Applications. And of course, like for everything, also for this topic there are a lot of answers (and opinions). … Continue reading

Posted in Development, Programming, SOA, Technology | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Scards & ICT Creativity of The Year

Second part of April was great time for me :D. I justified (somehow) my absence in blogging for long time without new post. On 18th of April we inaugurated Scards, a project I’m involved for a year. Great products, great … Continue reading

Posted in Albanian, Event, General, Price, Technology | Tagged , , , , , , , , , | 2 Comments

Fillo programimin me Visual Studio – Instalimi i VS C# Express hap-pas-hapi

Në postin e kaluar (të cilin mund ta gjeni këtu) postova lidhjet nga ku mund të shkarkohet Visual Studio (të cilën po ashtu e shkarkova edhe unë), për të vazhduar këtu me instalimin e saj, përkatësisht komponentën e Visual C# … Continue reading

Posted in Albanian, Programming, Technology | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Fillo programimin me Visual Studio – lidhjet për shkarkim

Përpos shumë çmimeve të fituara, në komunitetin e programerëve Visual Studio njihet si një nga ambientet më komforte dhe më e përparuar për programim në shumë lloje të aplikacioneve, e sidomos në sistemin operativ Windows. Është e ndërtuar nga Microsoft … Continue reading

Posted in Albanian, Programming, Technology | Tagged , , , , , , , , | 1 Comment