Tag Archives: shkenca kompjuterike

Ne nuk dijmë!!!

I nxitur nga një lajm (i hidhur) i kohëve të fundit për invazionin (apo ardhjen, shprehur më butë) e një morie njerëzish të huaj (programerë) në institucione tona (thelbi/qeliza e shtetit) u nxita të bëjë këtë shkrim dhe të jap … Continue reading

Posted in Albanian, General, Opinion, Publication | Tagged , , , , | 3 Comments

Studioj. Çka? Shkencat kompjuterike

Është një gjë shumë e mirë të studiosh, por është edhe më e mirë të dishë saktë se çka po studion, dhe të keshë të qartë ku të dërgon ai studim. Sa e sa herë më ka rastisë të takoj … Continue reading

Posted in Albanian, General, Opinion, Publication, Technology | Tagged , , , , , | 1 Comment