Tag Archives: aplikacione

Windows Phone 7 Resurse

Të fillosh programimin për Windows Phone 7 është fare e lehtë por të gjeshë shpejtë resurset e duhura merr kohë dhe kërkime të ndryshme. Mendova se do të ishte shumë e mirë që të publikoj disa lidhje për burimet e … Continue reading

Posted in Albanian, General, Programming, Technology | Tagged , , , , , | Leave a comment

Aplikacione të avancuara interneti (Rich Internet Applications) – 3

*Për të lexuar pjesën e parë të shkrimit, kliko këtu. *Për të lexuar pjesën e dytë të shkrimit, kliko këtu. Në pjesën e fundit të kësaj serie të shkrimeve për aplikacionet e avancuara të internetit kemi folur për pjesën e konceptimit të … Continue reading

Posted in Albanian, Publication | Tagged , , , , , , | 6 Comments

Aplikacione të avancuara interneti (Rich Internet Applications) – 2

Platformat e zhvillimit *Nëse nuk e keni kaluar pjesën e parë, klikoni këtu  për ta lexuar. Siç e kemi cekur edhe në pjesën e parë të këtij shkrimi, RIA aplikacionet kanë evoluuar nga dita në ditë, dhe ndryshimet që kanë … Continue reading

Posted in Albanian, Publication | Tagged , , , , , , | 4 Comments

Aplikacione të avancuara interneti (Rich Internet Applications) – 1

Hyrje Me shtrirjen e internetit, evoluimin e teknologjisë nga dita në ditë edhe kërkesat e përdoruesve janë rritur, zgjeruar dhe ndryshuar me kalimin e kohës. Sot (si përdorues) kur nuk kemi problem me lidhjen e internetit dhe shpejtësinë e tij, … Continue reading

Posted in Albanian, Publication | Tagged , , , , , , | 4 Comments