Tag Archives: fakultet

Studioj. Çka? Shkencat kompjuterike

Është një gjë shumë e mirë të studiosh, por është edhe më e mirë të dishë saktë se çka po studion, dhe të keshë të qartë ku të dërgon ai studim. Sa e sa herë më ka rastisë të takoj … Continue reading

Posted in Albanian, General, Opinion, Publication, Technology | Tagged , , , , , | 1 Comment