Tag Archives: C#

SOA applications tech stack

There are a lot of times when I am asked to complete a stack of technologies for building a Service Oriented Applications. And of course, like for everything, also for this topic there are a lot of answers (and opinions). … Continue reading

Posted in Development, Programming, SOA, Technology | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Registration error… Windows Phone with Windows Azure debugging problem!

You just have started to trying out the Windows Azure Toolkit for Windows Phone 7, and created your first sample application. Then , when you launch the admin page, you get this error: Sorry, an error occurred while processing your request. … Continue reading

Posted in Development, Programming, Windows Azure, Windows Phone | Tagged , , , , , , , | 1 Comment

Fillo programimin me Visual Studio – Instalimi i VS C# Express hap-pas-hapi

Në postin e kaluar (të cilin mund ta gjeni këtu) postova lidhjet nga ku mund të shkarkohet Visual Studio (të cilën po ashtu e shkarkova edhe unë), për të vazhduar këtu me instalimin e saj, përkatësisht komponentën e Visual C# … Continue reading

Posted in Albanian, Programming, Technology | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Fillo programimin me Visual Studio – lidhjet për shkarkim

Përpos shumë çmimeve të fituara, në komunitetin e programerëve Visual Studio njihet si një nga ambientet më komforte dhe më e përparuar për programim në shumë lloje të aplikacioneve, e sidomos në sistemin operativ Windows. Është e ndërtuar nga Microsoft … Continue reading

Posted in Albanian, Programming, Technology | Tagged , , , , , , , , | 1 Comment